Veterinaire Producten

Verkooppunt van:
* Equilin
* PUUR
* Phytonics
* HEEL
* Groene Os
* Sectolin
* Vetramil
* Bachbloesems
* Silverlinde producten

Mijten paardenmuesli en luzerne

PUUR Lever                  100 ml  

Indicatie(s): Voor de afvoer van afvalstoffen uit de lever.

Artisjok (Cynara scolymus),
Duizendguldenkruid (Erythraea centaurium),
Grote engelwortel (Angelica archangelica),
Javaanse kurkumawortel (Curcuma xanthorrhiza),
Mariadistel (Carduus marianus), Paardenbloem (Taraxacum officinale)
Rozemarijn (Rosmarinus officinalis).
Verdund extract van: Stinkende gouwe (Chelidonium majus).
Alcohol 35%.

PUUR Spijsvertering   600 gram 
Indicatie(s): Voor goed functionerende darmen.

Psyllium Husk. Overige ingrediënten: 3,8 g Methylsulfonylmethaan, 360,0 mg N-Acetyl-Glucosamine, 48,4 mg Magnesium (als -citraat), Fructo Oligo Sacchariden en een verdunning van Magnesium phosphoricum.

Bij problemen met de weerstand: Silsterk
Silsterk is een product dat een bijzonder positieve inwerking op de weerstand heeft. Het is een 100% natuurlijk product. Het is samengesteld uit de essentiële oliën van tea tree en citroen, propolis en Eko-honing. Propolis is een stof die gemaakt wordt door bijen, het helpt bacteriële indringers uit de bijenkorf te weren. Tea tree staat bekend om zijn dodende of verlammende effect op bacteriën, virussen en schimmels; citroen draagt bij aan herstel van de zuurbase balans van de darmen.

Eerste Hulp Bij Ongelukken: Traumeel Gel en Traumeel S
Traumeel S tabletten bij kwetsuren en traumata is een homeopathisch geneesmiddel wat  toegepast wordt als breedspectrum anti-flogisticum, bij gevolgen van kwetsuren en verrekking of verstuiking, bij spierpijn door overbelasting, blauwe plekken enz
Traumeel gel is een echte EHBO-gel voor paard, én mens. Een ontstekingsremmende, zwellingverminderende, vochtopnemende en pijnstillende gel. Traumeel Gel is ideaal voor zadeldrukkingen, bloeduitstortingen, kneuzingen, verrekkingen en verstuikingen.

Bij verwondingen: Vetramil Honingzalf
Vetramil is een wondzalf op basis van honing en essentiële oliën voor oppervlakkige en diepe wonden bij kleine en grote (huis-)dieren. Het bevat zuivere honing en essentiële oliën. De honing verzacht de beschadigde huid en bestrijdt wondinfecties. Door de essentiële oliën komt de huid tot rust en wordt de wondheling gestimuleerd. De wond sluit zich sneller en de littekenvorming is beperkt. Met Cardiospermum en zuiver honing.

Bij verwondingen: Silverlinde Wondspray
De wondspray kan worden ingezet bij de behandeling van verwondingen. De spray heeft een licht verdovende werking, geeft rust en werkt verkoelend op de wond, werkt sterk ontsmettend, zet de huid aan tot aanmaak van nieuwe huidcellen en beperkt of voorkomt littekenweefsel. De spray sluit de wond niet af en biedt verlichting. Met Geranium, Lavendel, Lindesorb, Neem en Tea Tree.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak om producten af te halen, of stuur een mail om te bestellen (verzendkosten € 3,50 tot 20 kg)

  • Mail: info@praktijknatuurlijk.nl
  • Mobiel 06-11100859
  • Of vul uw gegevens in op de contactpagina
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Google Plus