Quantum touch®

Quantum Touch is de eerste techniek, die iedereen daadwerkelijk in staat stelt om healer te zijn." Dr. C. Norman Shealy, M.D., Ph.D.

QuantumTouch verbindt ademhaling en lichaamsbewustzijns-technieken om mensen te helpen de trilling van hun energie te verhogen in hun lichaam en hun handen. Dit zijn natuurlijke oefeningen die iedereen kan doen; het is een aangeboren vaardigheid die we kunnen gebruiken om onszelf en elkaar te helpen met het genezingsproces. Zoals de snaren van een viool gaan meetrillen als een piano wordt bespeeld, zo kan de persoon die een behandeling ondergaat mee resoneren met de behandelaar. De lichaamsintelligentie beslist op welke wijze er verandering zal plaatsvinden, met welke snelheid en impact.  Zolang de behandelaar zich focust op de ademhaling in combinatie met lichaamsbewustzijns-technieken, hoeft hij/zij zich niet bezorgd te maken over uitputtingsverschijnselen, vermoeidheid of over het overnemen van klachten.

Richard Gordon, de schrijver van het boek "Quantum-Touch, een doorbraak in het genezen met je handen", heeft de uitzonderlijke gave dat hij zijn kennis op healing gebied expliciet en simpel kan maken, waardoor zijn aanpak zeer goed overdraagbaar is aan een ieder. Richard is een onderzoekend mens. Hij heeft duidelijke principes beschreven en simpele richtlijnen waardoor Quantum-Touch ruim toepasbaar is. De focus ligt op het voelen van de energie en de ademhaling. Hij blijft heel dicht bij de lichaamsintelligentie van degene die behandeld wordt, wat een enorm respect, nuchterheid en tempo in het helingsproces heeft toegevoegd. Daarnaast maken het gebruik van kleuren, geluiden, geavanceerde technieken en de manier waarop je je bewust wordt van de energie in je lichaam Quantum-Touch tot een eenvoudige krachtige aanpak, die geschikt is voor iedereen. Het is met iedere bestaande methode te combineren. De Quantum-Touch workshop is een mooie combinatie van theorie en praktijk; je leert direct de technieken te gebruiken en te ervaren. De snelle groei, betaalbare prijs en certificatiemogelijkheden hebben Quantum-Touch de afgelopen jaren duidelijk in Nederland op de kaart gezet. Quantum-Touch is een methode van deze tijd. 

Alles trilt.

Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, is er een tendens voor de trillingen om samen te komen, zich af te stellen op elkaar. Over het algemeen zal de langzamere trilling toenemen om zich aan de snellere frequentie aan te passen. Er zijn vele soorten voorbeelden van afstellen: elektrische oscillatoren die op verschillende frequentie trillen zullen zich na verloop van tijd aan elkaar aanpassen; dierlijke harten zullen wanneer ze dichtbij elkaar geplaatst worden en levend gehouden worden in een laboratorium in hetzelfde ritme slaan. Quantum-Touch gebruikt resonantie en afstellen om het helen te vergemakkelijken. Men leert om zijn of haar trilling te veranderen en een hoog niveau van energie te creeren. Als dat energieveld door middel van de handen rond een gebied van pijn, spanning, ontsteking wordt geplaatst, zal de lichaamseigen biologische intelligentie doen wat die het noodzakelijk acht om genezing te verkrijgen.
bron: Quantum Touch Nederland ®

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

  • Mail: info@praktijknatuurlijk.nl
  • Mobiel 06-11100859
  • Of vul uw gegevens in op de contactpagina
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Google Plus