Referenties PPN

Annelot van de Walle

Ik volg de opleiding Cranio Sacraal therapie en vind het onwijs gaaf! Het is een pittige opleiding maar zo leuk en zo leerzaam. De manier van lesgeven van Ilze is erg fijn en duidelijk. En dat samen met de hulp van Marybel.  Door deze opleiding zijn mijn ogen geopend en ben ik nu ook voor mezelf begonnen met AW Cranio Therapy en dat gaat onwijs goed.

Zeker een opleiding om aan te raden!!!

Christa Balk-Focus on Animals

Ik had wel verwacht dat ik de opleiding Cranio Sacraal therapie voor paarden bij Praktijk Natuurlijk leuk zou vinden, maar dat het ZÓ leuk, boeiend, inspirerend, motiverend, kennis-verrijkend en ook nog gezellig is, dat had ik niet verwacht.

Het is wel een pittige opleiding , waarbij veel zelfdiscipline nodig is. De modules en de lesmap zien er professioneel en zeer verzorgd uit. Ilze heeft een leuke en vlotte stijl van lesgeven die mij erg aanspreekt. Fijn dat Marybell er als extra assistent bij is.

Dynke Bergsma -PuurDynamiek

26 april 2018
Het opleidingsjaar is nog niet eens voorbij, maar ik ben al volop paarden aan het helpen met cranio! Dankzij de heerlijke, vanzelfsprekende manier van lesgeven door Ilze maakt ze het je zo makkelijk om de theorie en praktijk eigen te maken! Echt genieten deze cursusdagen. En vervolgens de paarden die de nieuwe grepen weer mogen ondergaan. Mijn oefenpaarden zijn prachtig opgeknapt. Ik kan niet wachten om de wijde wereld in te trekken. Dit is mijn eerste 'hands-on' paarden opleiding, er gaat een wereld voor me open. Dankjewel Ilze
Dynke Bergsma - Natuurgeneeskundig Kinesiologie - @PuurDynamiek

Vandaag alweer module 8 van de Cranio Sacraal therapie voor paarden gehad, interessante les over onder andere het tongbeen.

Nog maar 2 modules te gaan in dit lesjaar en zo blij dat ik al zoveel kennis en ontdekkingen tijdens de lessen en het oefenen met de paarden hierover heb kunnen opdoen. Een mooi begin met hopelijk nog veel meer te ontdekken in het 2de verdiepingsjaar ........dank je wel Ilze voor je enthousiasme, je kennis, je humor en het faciliteren van deze mooie opleiding!!
En dank je wel Marybel een gouden assistent!!!

  •  “Ik wist niet dat Cranio-Sacraal therapie zoveel zou kunnen betekenen bij paarden!”

 

  •  "Dank je wel voor de leerzame dag! Heel bijzonder om direct zulke mooie reacties te zien bij de paarden"

 

  •  “Goed en duidelijk lesmateriaal! Naast de lesdagen ook goede online begeleiding via de mail en de besloten facebookgroep Jaaropleiding Cranio Sacraal Therapeuten waarbij je contact kunt hebben met mede cursisten en de docenten"

 

  •  “Enthousiaste en duidelijke manier van lesgeven, herhaling van de stof en nieuwe info goed gedoseerd. Top!

 

  •  “De stof is echt interessant en goed te begrijpen”

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Google Plus