Referenties

Donna

Januari 2018

Mijn paard heeft een cranio sacraal behandeling gehad en is daardoor een stuk losser in haar lijf geworden. Op aanraden van Ilze ook equilin basic bij gaan voeren en dat bevalt ons top! Hele fijne uitleg bij haar behandeling en neemt de tijd! Super!

Charlotte Daniels

Daantje ZZ-Zwaar

Daantje loopt ZZ-Zwaar

oa Equilin basic, opti-form

Mariele Beverloo

In mei is Ilze voor het eerst bij Delicado geweest voor een natuurgeneeskundig consult. Hij heeft diverse klachten (maag, darm, allergie) en met de hulp van Ilze willen we dit onder controle krijgen. Hij is al wat verbeterd en heeft inmiddels een 2e consult en een craniobehandeling gehad. We weten dat het een langer proces gaat worden maar het is super fijn dat Ilze ons hiermee helpt. Snelle reactie, fijne service en goed advies.

Jose Koopman

augustus 2018

Via Ilze heb ik dit voer aanbevolen gekregen. Ik gebruik de Equilin Basic. Mijn paard Chapeau had erg veel last van opstartproblemen en verzuring! Ik gebruik het nu een jaar en hij ontwikkeld zich waanzinnig goed. Hij blijft nu mooi los in zijn lijf en ziet er waanzinnig goed uit! We hebben dit jaar zelfs een plekje veroverd op het NK! Ik ben er van overtuigd dat dit mede het resultaat is van het voeren van Equilin Basic!

Tamara van Starkenburg

In mei ben ik in contact gekomen met Ilze. Nadat, mijn 20 jarige paard Tinkerbel een blessure had aan haar schouder/been. Ook had Tinkerbel een hele vermoeide indruk en was ze dof in haar vacht. Tinkerbel heeft een gecombineerde behandeling gehad dat hield in cranio sacraal en Guasha. Ilze legt tijdens de behandeling precies uit wat ze doet en waar het voor dient. Zelf had ik me nog nooit verdiept in deze dingen. Want het paard liep altijd prima. Tinkerbel had ook een voedingsstoffen tekort waardoor ze dof in de vacht was. Ilze heeft tijdens de behandeling ook een goed voedingsadvies gegeven. Ik ben begonnen met de Equilin balancer. Inmiddels staat Tinkerbel alweer een paar mnd op de Equilin en glanst ze weer erg mooi. Inmiddels hebben we nu zo'n 3 behandelingen gedaan. En zou Tinkerbel ter onderhoud nog geregelt behandeld worden. Sinds kort heb ik een nieuw paard en heb ik die ook gelijk op de Equilin gezet. Binnenkort zou Fred ook behandeld worden!

Kitty Doove

Vic

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Google Plus