Behandeling Guasha paard

Guasha behandeling

Guasha helpt het paardenlichaam om afvalstoffen af te voeren en blokkades op te lossen. Ieder paard heeft last van afvalstoffen in zijn lichaam, alleen niet ieder paard zal dit op dezelfde manier laten merken aan zijn eigenaar/ruiter. Hoe herken je of je paard baat kan hebben bij Guasha?

Intake formulier

Bij het afspreken van een behandeling ontvang je van te voren via de mail een intakeformulier met vragen over o.a. de geschiedenis, de huidige huisvesting, voeding en de training van je paard.
Tijdens de afspraak ga ik hier dieper op in.

Duur van de behandeling

De behandeling duurt ongeveer een uur.
Om je paard optimaal in balans te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Dit is  wel geheel afhankelijk van je paard en het doel van de behandelingen maar om je paard optimaal te laten profiteren van de Guasha Therapie is het verstandig om minimaal 3 behandelingen af te spreken met tussenpozen van 2 weken.

Daarna kijken we samen verder of het nodig is om meer behandelingen af te spreken en met welke tussenpozen dit kan plaatsvinden.

Wil je Guasha preventief inzetten? Dan is het raadzaam om één keer per maand af te spreken.

Advies na de behandeling

Na de behandeling 15 minuten stappen voor de doorbloeding. De vrijgekomen afvalstoffen kunnen hierdoor sneller worden afgevoerd naar de uitscheidingsorganen.  Advies over wanneer en hoe de training weer oppakken krijg je naderhand.
 

Klik hier voor tarieven

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Google Plus