Visie

Momentopname 7 (12-6-2015 18-21)Een reguliere manier van behandelen geeft vaak snel resultaat en soms is dat ook nodig in een levensbedreigende situatie. Maar bij veel klachten, aandoeningen en problemen, zoals spierverzuring, stramheid, headshaking en zomereczeem werkt een natuurlijke aanpak beter is mijn mening. Het natuurlijk proces van het lichaam, het altijd weer naar balans toe willen, is het zelfherstellend vermogen. Deze een duwtje in de goede richting geven is soms al voldoende.

De klacht wat je te zien krijgt is een uiting van het lichaam dat er iets aan de hand is, dat de “emmer” vol is. Dit uit zich in mok, allergieen etc. Als het lichaam ontgift/ontzuurt word dan kan het zelfgenezend vermogen weer optimaal werken wat resulteert in zachte, ontspannen weefsels, spieren en kunnen de organen weer optimaal werken.

De totale aanpak van voeding, training en behandelingen geeft het beste resultaat. De Cranio Sacraal therapie zorgt ervoor dat de werking van het zenuwstelsel, het hormoonstelsel, het immuunsysteem en de functie van het lichaam een flinke oppepper krijgt. Daardoor verbetert de beweeglijkheid van het weefsel, neemt de vitaliteit toe en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd dan wel gereactiveerd

En het resultaat? Verbijsterend soms- dit is het gevoel wat ik nastreef bij alle paarden waarmee ik werk. De zachtheid en soepelheid weer terugbrengen in het lichaam. Om dit na één of soms meerdere behandelingen weer te voelen bij paarden is super!

 

 

Soms is het hebben van geduld wel een vereiste want het kan ook een lange weg zijn en dan is het zaak vol te houden, want het is nooit te laat!Momentopname 3 (19-7-2015 13-58)

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Google Plus